Батько і син з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон і ледь не втонули у річці

Батько і син з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон і ледь не втонули у річці

Батько і син з Дніпропетровщини намагалися незаконно перетнути кордон і ледь не втонули у річці - фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
25 листопада 2022 12:11

Батько і його син з Дніпропетровщини ледь не втонули у річці на Закарпатті, незаконно перетинаючи кордон. Їх врятували українські та румунські прикордонники.

Як повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, подія сталася 23 листопада. Українські прикордонники отримали повідомлення від своїх румунських колег, що у річці Тиса вздовж кордону хтось тоне. Військовослужбовці терміново прибули до вказаного місця та побачили чоловіка, який намагався врятуватися від стрімкої та небезпечної течії. Прикордонники швидко зреагували та дістали знесиленого чоловіка з води. 

Врятований розповів правоохоронцям, що з ним також був 23-річний син. На щастя, його теж вдалося врятувати румунським прикордонникам. Лікарі екстреної меддопомоги діагностували у нього переохолодження. 

Прикордонники врятували двох мешканців ДніпропетровщиниПрикордонники врятували двох мешканців Дніпропетровщини - фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом 58-річний ухилянт розповів, що вони разом із сином відгукнулися на пропозицію незаконної організації. Вона за 4 тисячі доларів обіцяла їм безперешкодний перетин кордону. Однак не попередила про небезпеку, зазначивши, що річка мілка. Наразі прикордонники встановлюють учасників організації. 

Також у ДПСУ зазначають, що від початку повномасштабної війни вже загинуло 10 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон через річку Тису. Українців закликають не наражати себе на небезпеку, адже у високогірних районах Закарпаття вже випав сніг, є морози та погана видимість. А гірські річки стрімкі та повноводні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах