Як у Дніпрі сьогодні працюють трамваї та тролейбуси

Як у Дніпрі сьогодні працюють трамваї та тролейбуси

Як у Дніпрі сьогодні працюють трамваї та тролейбуси - фото: dniprorada.gov.ua

Події
25 листопада 2022 10:41

Через проблеми з електропостачанням електротранспорт у Дніпрі курсував зі змінами. Сьогодні, 25 листопада, більшість трамваїв та тролейбусів частково відновлюють роботу.

Як повідомили в департаменті транспорту ДМР, на ранок 25 листопада у Дніпрі працюють:

  • трамвайні маршрути №1, №5, №11, №17. Трамвайний маршрут №5 рухається до Залізничного вокзалу через вулицю Леваневського;
  • тролейбусні маршрути №1, №5, №6, №7, №10, №12, №16. Тролейбусний маршрут №16 рухається від площі Соборної до площі Космічної.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що усі маршрути громадського транспорту ходять за оперативними розкладами, тобто без дотримання прийнятих графіків, тому можливі затримки. Ситуація з роботою трамваїв та тролейбусів може оновлюватися. Відстежувати зміни можна у чаті департаменту транспорту ДМР за посиланням.

Нагадаємо, що 25 листопада у Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені відключення електроенергії. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. 

Графіки стабілізаційних відключень, які були складені раніше, наразі не діють. Однак можна перевірити наявність поточних відключень тут. Щоб дізнатися чи є зараз за вашою адресою аварійні відключення світла та ознайомитися з графіком стабілізаційних відключень введіть назву населеного пункту, вулицю та номер будинку. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах