У Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені обмеження електропостачання

У Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені обмеження електропостачання -

У Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені обмеження електропостачання - фото: pexels.com

Події
24 листопада 2022 17:46

У Дніпропетровській області частково відновили електропостачання після вчорашньої атаки, але продовжують діяти екстрені обмеження.

Як повідомили у ДТЕК "Дніпровські електромережі", енергетики разом з рятувальними службами ліквідовують наслідки ударів по енергооб’єктах, які Росія нанесла 23 листопада. Ситуація залишається складною, проте контрольованою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Уже відновлена подача електроенергії на об'єкти критичної інфраструктури – лікарні, об’єкти водо- та теплопостачання на всій території Дніпропетровської області, окрім Нікополя та Кривого Рогу. Тут енергетики НЕК Укренерго продовжують роботи.

Водночас за вказівкою системного оператора НЕК "Укренерго", на Дніпропетровщині наразі застосовані екстрені обмеження електропостачання. Тому частина споживачів зараз тимчасово без електропостачання, відповідно до потреб енергосистеми. Для цих споживачів електропостачання буде відновлено після стабілізації ситуації в енергосистемі, відповідно до вказівки диспетчера "Укренерго". Без світла наразі близько 75% мешканців області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах