Яка ситуація з електропостачанням у Дніпропетровській області

Яка ситуація з електропостачанням у Дніпропетровській області -

Яка ситуація з електропостачанням у Дніпропетровській області - фото: pexels.com

Події
24 листопада 2022 10:04

Через ракетні удари росіян по енергетичним об’єктам 23 листопада жителі Дніпропетровської області залишилися без світла.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що енергетики продовжують відновлювати живлення. До 50% споживачів області наразі вже з електрикою. Проте ситуація у енергетиці залишається все ще складною. Тому всюди триватимуть відключення, щоб максимально зменшити навантаження на мережу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ДТЕК "Дніпровські електромережі" зазначили, що в Дніпропетровській області відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складалися раніше, зараз не діють. Енергетики роблять все можливе, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію з енергопостачанням.

Нагадаємо, що не обійшлося цієї ночі і без обстрілів. Російські окупанти п’ять разів ударили з важкої артилерії по Марганецькій громаді у Нікопольському районі. Туди скерували більше 30 снарядів. Внаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Представники ДСНС обстежують територію – з’ясовують деталі обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах