У Дніпрі екстрено відключили світло

У Дніпрі екстрено відключили світло -

У Дніпрі екстрено відключили світло - фото: pexels.com

Події
23 листопада 2022 15:24

Сьогодні, 23-го листопада, російські окупанти знову атакували енергетичну інфраструктуру України. Через це жителі багатьох регіонів залишилися без світла, у тому числі мешканці Дніпра.

У пресслужбі ДТЕК "Дніпровські електромережі" повідомили, що НЕК "Укренерго" надав розпорядження на додаткові обмеження потужності електропостачання. Тому вимушено застосували екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

- Просимо набратися терпіння та зберігати спокій. Енергетики країни роблять все можливе, щоб стабілізувати ситуацію, – зазначили у ДТЕК "Дніпровські електромережі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У НЕК "Укренерго" підтвердили влучання по об’єктах енергетичної інфраструктури. У всіх регоінах відбулися аварійні відключення. Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги.Через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами ворога, можуть тривати довше.

Попередньо, відключення електроенергії триватимуть упродовж доби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах