У Дніпрі сьогодні будуть відключати світло

У Дніпрі сьогодні будуть відключати світло -

У Дніпрі сьогодні будуть відключати світло - фото: pexels.com

Події
23 листопада 2022 09:48

У середу, 23-го листопада, у Дніпрі та області очікуються стабілізаційні відключення електроенергії.

У НЕК "Укренерго" повідомили, що з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України застосовуються планові відключення. Це наслідок неодноразових ракетних атак ворога на мережі компанії, а також на електростанції, які виробляють електроенергію. Енергетики працюють над тим, щоб якомога швидше відновити все обладнання, пошкоджене російськими ракетами та дронами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ознайомитись з графіком відключень світла у Дніпропетровській області можна за посиланням. Щоб дізнатися коли вдома може бути відсутнє електропостачання вкажіть назву вулиці, номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла. Енергетики докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше чотирьох годин для кожної групи споживачів.

Графіки відключень складають та застосовують обленерго. В "Укренерго" зазначили, що вони не відключають конкретні будинки, вулиці чи міста, а надають обленерго лише обсяги (мегавати), на які треба зменшити споживання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах