Як минула ніч на 22 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 22 листопада у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 22 листопада у Дніпропетровській області - фото: slovoidilo.ua

Події
22 листопада 2022 09:33

У ніч на 22 листопада російські війська атакували Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, цієї ночі росіяни направили на Нікопольщину близько 60 снарядів. З реактивних систем залпового вогню «Град» та важкої артилерії декілька сіл Марганецької громади. Внаслідок обстрілів ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі рятувальники продовжують обстежувати уражені території. Деталі обстрілів ще з’ясовуються.

В інших районах ніч була тихою – без тривог і атак. На ранок все спокійно. Перевищення показників радіаційного фону не зафіксовано, повідомив керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Радник начальчика Криворізької військової адміністрації Олександр Пискун зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем Збройних Сил України. За даними Генерального штабу ЗСУ, противник намагається утримати тимчасово захоплені території. Ворог не припиняє артилерійські обстріли населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Усі наші частини продовжують чітко виконувати поставлені бойові розпорядження, знищуючи техніку та живу силу окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах