Найкращі аксесуари для iPhone в Україні

Найкращі аксесуари для iPhone в Україні. - фото

Найкращі аксесуари для iPhone в Україні. - фото

Події
21 листопада 2022 12:59

Навіщо потрібні аксесуари для iPhone

Смартфон iPhone від Apple - свого роду зірка серед гаджетів. Щороку черговий флагман лінійки стає бестселером серед смартфонів у всьому світі, а презентація новинки – однією з найочікуваніших подій світу електроніки.

I8mukL-oUf1x1F-fv49N_13JGFO7MwYWOhgOeHXNHlkGn2GRxh3PINEwE0xdUR7__OdjeUPtjh6ay0qzD37CodrzUg6DNoKLPD4jIfTcU9bPzWbvEYYnpS3tXIJzep8KKTGZvDOR_Cy_jPyvxyS_Ft1JAPah7c5rOIJ6kEhLaI_eJtNtiy92di0T0qtIWwI8mukL-oUf1x1F-fv49N_13JGFO7MwYWOhgOeHXNHlkGn2GRxh3PINEwE0xdUR7__OdjeUPtjh6ay0qzD37CodrzUg6DNoKLPD4jIfTcU9bPzWbvEYYnpS3tXIJzep8KKTGZvDOR_Cy_jPyvxyS_Ft1JAPah7c5rOIJ6kEhLaI_eJtNtiy92di0T0qtIWw

Звичайно, будь-який щасливий власник iPhone захоче, щоб його гаджет якомога довше зберігав свій преміальний зовнішній вигляд і функціональність, не страждав від побутового зношування і тим більше від пошкоджень. Проте, як і будь-який смартфон, "яблучко" не застраховане від ударів та падінь, та й повсякденне використання неминуче залишає свої сліди на пристрої. Потертості, подряпини та тріщини на дисплеї та корпусі – мінімум того, що загрожує незахищеному гаджету. А якщо не пощастить упустити улюблений телефон так, що постраждає сенсорний екран, то доведеться витратити великі гроші на ремонт, не кажучи вже про нестерпні кілька днів, протягом яких гаджет буде недоступний.

Два головні аксесуари для "яблучка"

Чохол та захисне скло для смартфону вам запропонують придбати вже в магазині, де ви забиратимете вашу нову покупку. Перший збереже в цілості корпус iPhone, а друге прийме на себе всі ризики та удари, пов'язані з дисплеєм. Замінити чохол, що зносився або набрид, просто і швидко, в той час як упорядкувати потерту задню панель або видалити сколи з бічних граней практично неможливо. Нове скло замість розбитого теж коштуватиме зовсім недорого, особливо якщо порівняти із вартістю заміни дисплея.

OW4-TKvPqBtKZnpRA53s0IsHqFwzMzv1iuRwDtTtT5YZxqutqv2rzZQoLKcjTDREuh0jKpaprfBr5sSh8T5gTdAIhD_TOrStGAnf9RkgycPYbDjKv9wphWgQ_JZcquRdLhX_Asm9FPNg4VgPPW9LmLw5dhpkrmhrCfHR5gspeWLDXkzlIqPY5XSMLhxl9wOW4-TKvPqBtKZnpRA53s0IsHqFwzMzv1iuRwDtTtT5YZxqutqv2rzZQoLKcjTDREuh0jKpaprfBr5sSh8T5gTdAIhD_TOrStGAnf9RkgycPYbDjKv9wphWgQ_JZcquRdLhX_Asm9FPNg4VgPPW9LmLw5dhpkrmhrCfHR5gspeWLDXkzlIqPY5XSMLhxl9w

Де подивитися та замовити?

Компанія Ncase, яка базується в Одесі та Шеньчжені, постачає не тільки захисне скло оптом для будь-якого типу пристрою, але й високоякісні чохли для будь-якої актуальної моделі iPhone. Відмінна риса продукції, яку пропонує постачальник, — найвища якість, перевірена тричі щодо кожної одиниці товару, експортованого з Китаю в Україну.

Захисне скло для iPhone від Ncase характеризується найвищим рівнем твердості (9Н), який передбачає високу стійкість до фізичних пошкоджень. Олеофобне покриття, кристальна прозорість та якісний клей гарантують, що скло не принесе жодного дискомфорту користувачеві ні під час встановлення, ні під час використання. Крім того, компанія надає гарантію не тільки на заводський брак виробів, а й на певний відсоток пошкодженого під час транспортування скла. А це означає, що клієнти Ncase застраховані від додаткових витрат, пов'язаних із покриттям збитків від бою тендітного товару під час перевезення.

А в онлайн-каталозі компанії на сторінці сайту https://ncase.ua/case/brend-ustroystva/apple-1/ доступні для замовлення всілякі види чохлів для iPhone, серед яких можна підібрати продукцію на будь-який смак та бюджет:

  • прозорі – для тих, хто любить підкреслювати дизайн пристрою;
  • ударостійкі чохли з посиленими бортиками;
  • креативні - з принтами, аплікаціями, стразами та блискітками;
  • чохли з класичними, оригінальними та авторськими дизайнами.
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах