Потрапив у квітні під обстріл: Олександр Вілкул пішов на лікарняний

Потрапив у квітні під обстріл: Олександр Вілкул пішов на лікарняний

Потрапив у квітні під обстріл: Олександр Вілкул пішов на лікарняний - фото: dw.com

Події
21 листопада 2022 11:58

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул пішов на лікарняний, аби обстежитися після ворожого обстрілу.

У квітні Олександр Вілкул потрапив під обстріл в Нововоронцовці на Херсонщині та отримав акубатравму. Тоді була дуже складна ситуація і він прийняв рішення продовжувати працювати для захисту Кривого Рогу.

Зараз ворога вже відкинуто на лівий берег річки Дніпро. Тому, аби обстежитися та відновитися, Олександр Вілкул пішов на лікарняний. Тиждень вечірні брифінги буде проводити радник Начальника військової адміністрації Кривого Рогу – полковник Олександр Пискун. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– До речі, з завтрашнього дня я орієнтовно на тиждень піду на обстеження та лікування. Нажаль, є певні проблеми після акубатравми, отриманої ще в квітні місяці в Нововоронцовці. А вечірні брифінги буде проводити мій радник – полковник Олександр Пискун. Все було, є і буде під контролем, – написав Олександр Вілкул у своєму телеграм-каналі. 

Також він додав, що він постійно підтримує зв’язок з військовими підрозділами, правоохоронними структурами, комунальними та цивільними службами. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах