У Дніпрі на Привокзальній площі знайшли гранату

У Дніпрі на Привокзальній площі знайшли гранату -

У Дніпрі на Привокзальній площі знайшли гранату - фото: dnepr.express

Події
20 листопада 2022 16:16

Сьогодні, 19-го листопада, біля залізничного вокзалу у Дніпрі знайшли гранату. На місце події викликали правоохоронців.

За попередньою інформацією, боєприпас лежав у біотуалеті, що на Привокзальній площі. Містяни одразу повідомили правоохоронцям про небезпечну знахідку. Поліцейські, які приїхали на місце, з’ясували, що це був корпус гранати Ф-1 без запалу. Про це повідомляє "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За цим фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами. Наразі поліцейські встановлюють, хто міг бути причетним до цього інциденту.

Нагадаємо, що внаслідок сьогоднішніх нічних обстрілів Нікопольського району пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, школа, коледж, господарчі споруди, гаражі, автомобілі, газогони, дорожнє покриття. Остаточні масштаби руйнувань з’ясовуються. Також поранення отримав один чоловік, він зараз лікується вдома.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах