У Дніпрі сьогодні відключатимуть світло

У Дніпрі сьогодні відключатимуть світло -

У Дніпрі сьогодні відключатимуть світло - фото: pexels.com

Події
20 листопада 2022 12:49

Сьогодні, 20 листопада, у Дніпропетровській області знову будуть планово відключати енергопостачання.

Як повідомили в НЕК "Укренерго", у всіх регіонах України з 08:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються. У компанії зазначили, що вчора їм вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі ДТЕК "Дніпровські електромережі" додали, що південь Дніпропетровщини продовжує зазнавати ворожих обстрілів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. Не зважаючи на постійну загрозу, аварійні бригади продовжують лагодити пошкоджені ворогом лінії та обладнання та роблять усе можливе для того, аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи проводять, щойно отримують дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ЗСУ.

Ситуація в енергосистемі залишається все ще складною. Тому жителів Дніпропетровської області закликають вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електрики в години пікових навантажень зранку з 07:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 22:00.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах