Чи будуть встановлювати новорічні ялинки у Кривому Розі та Новомосковську

Чи будуть встановлювати новорічні ялинки у Кривому Розі та Новомосковську

Чи будуть встановлювати новорічні ялинки у Кривому Розі та Новомосковську - фото умовне: kordon.in.ua

Події
19 листопада 2022 15:57

Головні новорічні ялинки у Новомосковську та Кривому Розі цього року встановлювати не будуть. Такі рішення прийняла місцева влада міст.

Так, за результатами опитування, яке провів у своєму телеграм-каналі мер Новомосковська Сергій Резнік, більшість містян проти головної новорічної ялинки. Міський голова поділяє таку позицію.

– Більшість висловились за те, що цього року встановлення святкової ялинки є недоречним. Схожу позицію висловлювали і в обговореннях у Facebook. Я поділяю цю думку. На жаль, такі наші реалії. Реалії війни. Виходячи з цього, встановлювати новорічну ялинку у Новомосковську цьогоріч ми не будемо, – розповів Сергій Рєзнік і додав, що незважаючи на таке рішення, у дітей буде можливість відчути свято. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул також зауважив, що цього року у Кривому Розі головної новорічної ялинки не буде. Проте мешканці районів, мікрорайонів та підприємств можуть встановити свої невеликі святкові дерева. Адже діти хочуть свята.

– Третє. Ми не будемо встановлювати у цьому році Центральну ялинку в парку Героїв і велику ялинку на проспекті Поштовому також. Але я не заперечую, якщо райони, мікрорайони, підприємства захочуть поставити свої невеличкі ялинки. Наші діти заслуговують на свято. Так що повна демократія, встановлення – на розсуд мешканців, – написав Олександр Вілкул.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах