У Дніпрі через негоду біля будинку впало велике дерево

У Дніпрі через негоду біля будинку впало велике дерево

У Дніпрі через негоду біля будинку впало велике дерево - фото: t.me/dneproperatyv

Події
19 листопада 2022 10:59

Вночі 19 листопада у Дніпрі вирувала негода: був сильний вітер та дощ. Внаслідок цього у місті попадали дерева та затопило деякі вулиці.

Під час нічної негоди на розі вулиць Савченко та Ульянова біля будинку впало велике дерево. Воно пошкодило електричний дріт, але, на щастя, ніхто не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також через сильну зливу у Дніпрі затопило вулиці.

У Дніпрі через негоду затопило вулицюУ Дніпрі через негоду затопило вулицю - фото: t.me/truexadnepr

У Дніпропетровській області на 19 листопада оголошено попередження про небезпеку через негоду. Вночі у Дніпрі та по області очікуються пориви південно-східного вітру, вдень – західного вітру 15-20 м/с. Тому жителів закликають бути обережними на дорогах. Також, якщо є можливість, краще побути сьогодні вдома. Про це повідомляє ДСНС.

Нагадаємо, 19 листопада, у місті переважатиме хмарна погода. Практично цілий день буде йти сильний дощ, який у другій половині дня повинен послабшати. Ближче до вечора він закінчиться. У цей день буде значно тепліше. Стовпчики термометрів піднімуться до відмітки у 12-13 градусів. Можливий вітер. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах