Чому люди, які володіють англійською, відчувають себе вільніше

Чому люди, які володіють англійською, відчувають себе вільніше

Чому люди, які володіють англійською, відчувають себе вільніше

Події
18 листопада 2022 16:09

Подорожі, освіта за кордоном, розвиток бізнесу та спілкування без кордонів. До цього всього сучасна людина вже настільки звикла, що якісь бар'єри, наприклад, комунікаційні, які знаходять своє відображення у всьому перерахованому вище, доставляють сильний дискомфорт. Ви напевно неодноразово стикалися з тим, що, приїжджаючи в іншу країну, навіть на ресепшені готелю постояльці можуть вільно спілкуватися англійською з адміністрацією, доносячи свої зауваження або, навпаки, захоплення сервісом. І оскільки англійською мовою говорять понад 1,5 млрд людей з усього світу, її знання справді робить людину більш вільною у своїх рішеннях.

Але, навіть якщо ви ніколи не вивчали англійську або це було в далекі шкільні роки і не особливо ефективно, при цьому ви хочете вільно приймати рішення щодо подорожей або, можливо, навіть еміграції в іншу країну, не боячись комунікаційних бар'єрів, то найкращим рішенням буде піти на якісні мовні курси Припустимо, ви вирішили вивчати англійську мову в Одесі, з чого краще почати? Звісно з вибору навчального центру з найсучаснішим підходом до навчання – Oratorica. Тут ви не зустрінете формату педагог-учень у шкільному розумінні, ви просто отримаєте якісні освітні послуги у дружній, комфортній для акумулювання знань атмосфері. Дуже важливим фактором, якому Oratorica приділяє особливу увагу, э педагогічний склад, який вміє грамотно працювати як з дітьми, так і з дорослими людьми, адже підхід докорінно відрізняється. Всі сертифікати ви можете побачити, зайшовши на сайт мовної школи.

Для того, щоб вільно спілкуватися англійською з носіями мови та бути впевненим, що вас зрозуміють правильно з точки зору формулювання думки, важливо навчатися за найсучаснішими навчальними матеріалами. У цьому випадку  школа Oratorica віддала свою перевагу найкращій системі вивчення мови - Cambridge. А учні мовної школи отримують привілей у вигляді найкращих цін на підручники, більше того, учні зможуть додатково займатися на офіційному сайті Cambridge граматикою, а також проходити уроки з використанням аудіо та відеоматеріалів.

Якщо у вас високий рівень зайнятості або з якихось причин ви не можете або не хочете відвідувати заняття очно, то э відмінна альтернатива – проходити курс англійської онлайн. І можете зовсім не хвилюватися за результат, він буде на тому ж високому рівні, що й під час занять англійською оффлайн.

А як бонус школа Oratorica дарує своїм майбутнім учням перше безкоштовне заняття та безкоштовне тестування на визначення рівня володіння англійською мовою.

Як ми вже обговорили раніше, важливим моментом у вивченні та використанні англійської є комунікація. Саме з її допомогою ви зможете легко отримати освітній грант у США чи Великобританії. Подорожувати Європою, при цьому значно заощаджуючи на екскурсіях та харчуванні, оскільки вам не потрібно буде переплачувати та бронювати все заздалегідь, ви зможете вільно поцікавитися про найкращі тарифи та сервіс по приїзду у місцевих жителів, або в самих готелях. І це лише мала частина з тих перспектив, які відкриються перед вами, коли ви зможете легко спілкуватися англійською мовою. увагу на уроках саме спілкування між учнями. Таким чином, учні можуть продемонструвати раніше засвоєний теоретичний матеріал: термінологію та граматику в інтерактивному форматі.

А як бонус школа Oratorica дарує своїм майбутнім учням перше безкоштовне заняття та безкоштовне тестування на визначення рівня володіння англійською мовою.

Як ми вже обговорили раніше, важливим моментом у вивченні та використанні англійської є комунікація. Саме з її допомогою ви зможете легко отримати освітній грант у США чи Великобританії. Подорожувати Європою, при цьому значно заощаджуючи на екскурсіях та харчуванні, оскільки вам не потрібно буде переплачувати та бронювати все заздалегідь, ви зможете вільно поцікавитися про найкращі тарифи та сервіс по приїзду у місцевих жителів, або в самих готелях. І це лише мала частина з тих перспектив, які відкриються перед вами, коли ви зможете легко спілкуватися англійською мовою. І якщо ми вже зробили акцент на комунікації, то варто зазначити, що мовна школа Oratorica йде в ногу з часом, тому педагоги приділяють особливу увагу на уроках саме спілкуванню між учнями. Таким чином, учні можуть продемонструвати раніше засвоєний теоретичний матеріал: термінологію та граматику в інтерактивному форматі.

Чому це так важливо? По-перше, це дозволяє педагогу побачити які прогалини є в побудові, формулюванні фраз і скоригувати їх, щоб учень не запам'ятовував помилкові варіанти. По-друге, людині завжди легше розпочати спілкування з тими, хто так як і він тільки вивчає мову, ніж з носієм, боячись зробити помилку. У рамках курсу учень почувається більш розкуто, бо помилки – це нормально, адже він за цим і прийшов на курс. А по завершенні одного рівня курсу, який триватиме всього 8 тижнів, учень вже не акцентуватиме увагу на тому, з ким він говорить, учнем чи носієм мови, оскільки буде впевнений у своїх комунікаційних навичках і перемикатися з однієї мови на іншу він буде автоматично.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете записатися на безкоштовне пробне заняття, чекаємо на ваші запити за телефоном +380950532469 або за електронною поштою info@oratorica.com.ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах