Що зараз з 15-річною дівчинкою, яка постраждала через ракетний удар у Дніпрі

Що зараз з 15-річною дівчинкою, яка постраждала через ракетний удар у Дніпрі -

Що зараз з 15-річною дівчинкою, яка постраждала через ракетний удар у Дніпрі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
18 листопада 2022 12:51

Через ракетний удар по Дніпру постраждала 15-річна дівчинка. Стало відомо, в якому стані вона зараз перебуває.

Як розповів лікар-ортопед, травматолог Ігор, "швидка допомога" доставила дівчинку у травмпункт з травмою середньої тяжкості. У неї були множинні осколкові поранення. Її одразу прооперували.  Сьогодні зранку дівчинку вже перев’язали, передає "Наше місто".

Підлітка вже готують до виписки. Ще семеро постраждалих госпіталізували до міських лікарень з ранами м’яких тканин кінцівок, тулуба та струсом головного мозку. Наразі вони перебувають під наглядом медиків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що зранку 17 листопада російські війська атакували Дніпро. Згодом стало відомо, що окупанти влучили у "Південмаш" та ще одне промислове підприємство. Внаслідок ракетного удару постраждали більше 20 людей.

Рятувальники обстежили територію двох районів, де вранці 17 листопада сталися ворожі "прильоти". В одному – пошкоджене промислове підприємство, а також понад десяти багатоповерхівок, школа та коледж. Окрім цього, понівечена контактна мережа міського електротранспорту. В іншому районі міста пошкоджене приватне підприємство. Руйнувань зазнали два житлові будинки, які розташовуються поряд. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах