Володимир Зеленський показав відео моменту ракетного удару по Дніпру

Володимир Зеленський показав відео моменту ракетного удару по Дніпру

Володимир Зеленський показав відео моменту ракетного удару по Дніпру - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
17 листопада 2022 11:34

Сьогодні зранку, 17 листопада, окупанти атакували ракетами Дніпро. Президент України Володимир Зеленський показав відео моменту ракетного удару.

Як повідомив Володимир Зеленський, країна-агресор хоче принести українцям більше болю і страждань.

– Ось іще одне підтвердження з Дніпра, як терористи хочуть миру. Ранок. Мирне місто і бажання людей жити звичним життям. Їхати на роботу, у справах. Ракетний удар! Держава-терорист насправді хоче принести українцям лише якомога більше болю і страждань, – написав Зеленський у своєму Телеграм-каналі.

Він також опублікував відео моменту ракетного удару по мирному Дніпру.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 17 листопада, окупанти атакували Дніпро. Голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко розповів подробиці ворожої атаки. За його словами, окупанти влучили у промислове підприємство. Там виникла сильна пожежа. Також пошкоджені житлові будинки поряд. 

За попередньою інформацією внаслідок ракетного удару постраждало п’ять людей, серед яких 15-річна дівчинка. Їх госпіталізували у лікарні. Поранені знаходяться у стані середньої тяжкості. Згодом стало відомо про 14 постраждалих

Також Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що окупанти вдарили ракетами по Південному машиннобудівному заводу у Дніпрі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах