У поліції розповіли, чи правда, що у Кривому Розі помітили окупантів, які втекли з Херсону

У поліції розповіли, чи правда, що у Кривому Розі помітили окупантів, які втекли з Херсону

У поліції розповіли, чи правда, що у Кривому Розі помітили окупантів, які втекли з Херсону - фото умовне: vechirniy.kyiv.ua

Події
16 листопада 2022 18:05

У соцмережах поширили публікацію, що у Кривому Розі начебто помітили російських військових, які втекли з Херсону. У поліції запевнили, що це неправда.

Нещодавно у соцмережах з’явилася публікація про те, що військові РФ втекли з Херсону в Кривий Ріг. Один з них напав на жінку. 

– Росіяни, які втекли з Херсону були помічені в Кривому Розі. Переодягнені в цивільний одяг. Один був у російській формі. Вони без грошей, тому будьте обережні. Вже зафіксовано випадок нападу на жінку. Одного з них затримано, – йдеться у поширеній публікації.

У поліції спростували фейк про військових РФ у Кривому РозіУ поліції спростували фейк про військових РФ у Кривому Розі - фото: facebook.com/NationalPoliceKR

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці Кривого Рогу перевірили цю інформацію та наголосили, що вона не відповідає дійсності.

У поліції зазначили, що недавно у місті дійсно був випадок, коли 42-річний чоловік напав на 50-річну жінку та пограбував її. Правопорушника було затримано. При ньому не було жодних речей та предметів, які мають причетність до російської армії.

Нагадаємо, що 15-го листопада російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що три ракети вдарили в об’єкт енергетичної інфраструктури, який фактично зруйнований. Попередньо відомо, що ніхто з людей не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах