У Дніпрі змінили правила паркування: що потрібно знати

У Дніпрі змінили правила паркування: що потрібно знати -

У Дніпрі змінили правила паркування: що потрібно знати - фото: dniprorada.gov.ua

Події
16 листопада 2022 15:25

У Дніпрі внесли зміни до правил паркування на території міста. Відповідне рішення ухвалили на сьогоднішній сесії міської ради.

Так, йдеться про заборону паркування та стоянки автомобілів у дворових територіях безпосередньо та біля входів до під’їздів житлових будинків, стадіонів, дитячих та спортивних майданчиків, зон зелених насаджень та в інших місцях, які не призначені для руху та паркування транспортних засобів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У департаменті транспорту наголосили, що такі дії обумовлені тим, що останнім часом почастішали випадки, коли неналежно припарковані на подвір’ях машини заважають містянам вільно ходити тротуарами, користуватися дитячими, спортивними майданчиками. Також інколи автівки заважають проїзду комунальної техніки для виконання різних робіт чи екстреного транспорту (швидких, пожежних). За дотриманням правил паркування продовжуватимуть стежити представники інспекції з питань паркування.

Нагадаємо, що у Дніпрі автомобілі, які порушують правила паркування, евакуюють. У такому випадку власнику доведеться заплатити штраф.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах