Вночі у Дніпропетровській області сталося 7 масштабних пожеж: загинули тварини

Вночі у Дніпропетровській області сталося 7 масштабних пожеж: загинули тварини

Вночі у Дніпропетровській області сталося 7 масштабних пожеж: загинули тварини - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
15 листопада 2022 15:49

Сьогодні вночі, 15 листопада, у Дніпропетровській області сталося 7 пожеж. Горіли житлові будинки та господарчі споруди. Люди не постраждали, проте загинули свійські тварини. 

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, сім свиней та шість курей загинули внаслідок пожежі у місті Покров Нікопольського району. Там на території приватного подвір’я зайнялась допоміжна надвірна споруда. Вогонь встиг перекинутись на дах літньої кухні і вбив тварин.

Ще одна пожежа сталася цієї ночі у селі Сорочино Першотравенської сільської територіальної громади Нікопольського району. Там горіли сарай та сінник. Вогонь знищив сіно вагою 10 тон та 100 тюків соломи. Площа займання склала 50 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вночі дві тони сіна та 50 тюків соломи горіли на подвір’ї приватного будинку у селі Оленівка Магдалинівської селищної територіальної громади Новомосковського району. Площа пожежі склала 20 квадратних метрів.

У місті Кам’янське на вулиці Степана Разіна Заводського району зайнявся одноповерховий житловий будинок. Вогнем було пошкоджено дах оселі на площі 80 квадратних метрів. Ще одна пожежа сталася на вулиці Бердичівській. Там горів дах одноповерхового житлового будинку на площі 20 квадратних метрів.

В ніч на 15 листопада сталася пожежа у місті Нікополь. На вулиці Рижкова у приватному подвір’ї горів двоповерховий гараж. Вогонь знищив домашнє майно, станки по обробці металу та пошкодив дах, ворота, конструктивні елементи гаражу і автомобіль Volkswagen, що був всередині. Також, внаслідок пожежі загинуло 10 курей. Загальна площа займання склала 200 квадратних метрів.

У селі Башмачка Солонянської селищної територіальної громади Дніпровського району виникла чергова пожежа у житловому секторі. Через велику площу займання, до ліквідації пожежі було залучено додаткові відділення вогнеборців з Дніпра. Вогонь встиг охопити двоповерховий будинок, гараж та господарчі споруди. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів.

У Дніпропетровській області сталося 7 пожежУ Дніпропетровській області сталося 7 пожеж - фото: facebook.com/MNSDNE

У ДСНС закликали громадян дотримуватися правил пожежної безпеки. При перших ознаках пожежі телефонувати на номер служби порятунку "101".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах