Вілкул розповів, що загрожує Кривому Рогу після звільнення Херсону

Вілкул розповів, що загрожує Кривому Рогу після звільнення Херсону

Вілкул розповів, що загрожує Кривому Рогу після звільнення Херсону - фото: pravda.com.ua

Події
15 листопада 2022 09:44

11 листопада ЗСУ звільнили Херсон від російських окупантів. Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що може загрожувати Кривому Рогу після цієї події. 

За словами Олександра Вілкула, війна ще триває і вона буде довгою. Проте окупанти не зможуть форсувати річку Дніпро та заїхати на танках у Кривий Ріг.

Вілкул зазначив, що місту все ще загрожують РСЗВ, ворожі ракети та дрони-камікадзе. Тому він закликав мешканців реагувати на сигнали повітряної тривоги. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Шановні земляки, війна ще буде йти, вона буде довгою та тяжкою. Скоріш за все, будуть і ракети, і "Шахіди". Але на танку до нас вже ніхто не приїде – ворог не зможе форсувати ріку Дніпро. І це Велика Перемога! Впевнений, що й Остаточна Перемога буде за нами. Звільнимо й лівий берег Дніпра, й Крим та Донбас, – написав Олександр Вілкул у своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, сьогодні, 15 листопада, розпочалася 265-та доба протистояння України збройній агресії РФ. За останні пару днів після втечі російської армії з Херсона Міноборони РФ повідомило про активізацію бойових дій на Донбасі.

За оцінкою ISW, російські сили, ймовірно, повторно введуть війська до Донецької області після відходу з правого берега Херсонської області, що дійсно може призвести до інтенсифікації операцій навколо Бахмута і на заході Донецької області. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах