Мешканка Дніпра показала посилку з депо "Нової пошти", яке зруйнували дрони-камікадзе

Мешканка Дніпра показала посилку з депо "Нової пошти", яке зруйнували дрони-камікадзе

Мешканка Дніпра показала посилку з депо "Нової пошти", яке зруйнували дрони-камікадзе - фото: adm.dp.gov.ua

Події
14 листопада 2022 13:29

У середу, 9-го листопада, російські війська зруйнували дронами-камікадзе одне з депо "Нової пошти" у Дніпрі. Багато посилок, які знаходились там, було знищено. Однак ті, які вціліли, все ж потрапили до рук своїх власників. Дніпрянка показала, як виглядає її посилка, яка пережила ворожу атаку безпілотниками.

Мешканка Дніпра Юлія розповіла на своєму акаунті в ТікТок, що внаслідок влучання шахіда в депо "Нової Пошти" постраждала її посилка зі светром. Вона написала, що пакет мав сильний запах гару. А на одязі був прикипівший шматок металу та декілька пропалів.

Як виглядає посилка з "Нової Пошти", яку атакували дронамиЯк виглядає посилка з "Нової Пошти", яку атакували дронами - скрин фото: tiktok.com/@julipovorotnaya

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що компанія "Нова Пошта" пообіцяла всім клієнтам компенсувати пошкоджені та знищені посилки. Так, Юлії відшкодували 200 гривень та відправили у подарунок фірмовий рюкзак.

Раніше ми писали, що вночі 9 листопада російські війська масово атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе. Зокрема, вони влучили в логістичне підприємство у Дніпрі. Через ворожий удар на підприємстві виникла сильна пожежа. Вогонь охопив територію у 3000 квадратних метрів. Рятувальники загасили пожежу. Внаслідок атаки постраждали четверо чоловіків – 19, 32, 34 та 45 років. Наразі вони всі перебувають у лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах