У лікарню привезли напівхолодне тіло: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця

У лікарню привезли напівхолодне тіло: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця -

У лікарню привезли напівхолодне тіло: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця - фото: facebook.com/rsa010963

Події
13 листопада 2022 15:57

В обласній лікарні Мечникова у Дніпрі рятують військового, який отримав тяжкі поранення.

За словами головлікаря Сергія Риженка, Андрію 35 років, у районі Бахмута він отримав осколкові поранення. Осколками снаряда прошило все його тіло, у нього зламано ліву тім'яну кістку, є переломи кісток ніг, сіра речовина мозку під пов'язкою. Друг, який був поруч, розповів, що рідних і близьких у чоловіка немає, а є лише Україна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Риженко каже, що лікарі доставили напівхолодне тіло, що ледве дихало, без ознак життя прямо до реанімаційної зали Мечникова. Усі рани були інфіковані, пов'язки мали запах гнійного вмісту. Руки досвідчених хірургів та медсестер, а також хороші ліки зробили свою справу – у Андрія з’явилися ознаки життя. Він почав рухати ногами та руках, моргати очима, у нього з’явилося бажання щось спитати.

- Найближчою людиною стала медсестра Гриценко Євгенія. Вона завжди поряд, забуваючи про себе. У неї тільки сльози на щоках, закритих маскою, – розповідає лікар.

Нагадаємо, що сьогодні вночі від ворожого вогню вкотре постраждав Нікопольський район. З реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії обстріляли Нікопольську та Марганецьку громади.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах