Філатов розповів, як Дніпро підготувався до зими та чим посипатимуть дороги

Філатов розповів, як Дніпро підготувався до зими та чим посипатимуть дороги

Філатов розповів, як Дніпро підготувався до зими та чим посипатимуть дороги - фото: dniprorada.gov.ua

Події
10 листопада 2022 16:20

Дніпро вже готове до зимових холодів та снігу. Міський голова Борис Філатов оглянув снігоприбиральну техніку та розповів, чим будуть посипати дороги.

Як повідомили в пресслужбі міської ради, майже 500 робітників та 200 різних спеціальних машин готові до прибирання снігу. Це підтвердив Борис Філатов, який оглянув техніку та поспілкувався із працівниками.

Також мер Дніпра пояснив, чим будуть посипати дороги у Дніпрі. Раніше цю роль виконувала сіль, яку купляли в Соледарі. На жаль, зараз це місто в окупації і сіль можна придбати тільки за кордоном. Втім відомо, що там вона подорожчала майже у десять разів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тому Борис Філатов зазначає, що наразі у міста є всі необхідні запаси солі, які лишилися з минулої зими. Їх будуть заощаджувати.

Також Дніпро має достатньо протиожеледних сумішей. Незабаром біля зупинок транспорту і на перехрестях почнуть встановлювати ємності з посипальними матеріалами.

Нагадаємо, що під час сильних снігопадів у місті спочатку розчищатимуть мости, шляхопроводи, підйоми, спуски доріг та під’їзди до лікарень. У міській раді закликають мешканців не лишати машини на узбіччях, адже це заважає міським службам.

У Дніпрі підготували снігоприбиральну технікуУ Дніпрі підготували снігоприбиральну техніку - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах