У Кривому Розі рятують жінку, яка потрапила в ДТП на 8 місяці вагітності

У Кривому Розі рятують жінку, яка потрапила в ДТП на 8 місяці вагітності

У Кривому Розі рятують жінку, яка потрапила в ДТП на 8 місяці вагітності - фото: varta1.com.ua

Події
10 листопада 2022 11:28

Вчора, 9 листопада, у Кривому Розі сталася жахлива ДТП. Постраждала вагітна жінка.

Аварія сталася на окружній дорозі міста Кривий Ріг. 22-річна жінка переходила дорогу в недозволеному місці. В цей момент її збив автомобіль "ВАЗ-2109". Постраждалу відразу госпіталізували у Криворізьку міську лікарню. Про це повідомляє "Свої Кривий Ріг". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виявилося, що жінка перебуває на восьмому місяці вагітності. Внаслідок ДТП вона отримала важкі травми та перебувала у комі. Лікарі робили все можливе, щоб врятувати маму та її малюка.

Сьогодні, 10 листопада, стало відомо, що медики стабілізували стан вагітної. Її перевели з реанімації у відділення політравми. У постраждалої перелом основи черепа та кісток тазу. Наразі, життю мами та дитини загрози немає.

Нагадаємо, неподалік Дніпра під час руху загорівся легковий автомобіль. Подія сталася вчора, 9-го листопада, близько 09:20 поза межами села Китайгород Дніпровського району. На місце події вирушили рятувальники із Царичанки. Як з’ясувалося, під час руху в автомобілі ВАЗ-2106 загорівся газовий балон, який лежав у багажному відсіку. Полум’я миттєво охопило машину. Площа пожежі орієнтовно склала п’ять квадратних метрів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах