Окупанти вдарили ракетами по критичній інфраструктурі у Дніпропетровській області

Окупанти вдарили ракетами по критичній інфраструктурі у Дніпропетровській області

Окупанти вдарили ракетами по критичній інфраструктурі у Дніпропетровській області - фото: tsn.ua

Події
10 листопада 2022 10:26

Вчора ввечері, 9 листопада, окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині.

Як повідомили в ОК "Південь", ворог атакував ракетами об’єкт критичної інфраструктури на Криворіжжі. На щастя, люди не постраждали.

Також керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул ввечері 9 листопада зазначив, що у Кривому Розі та Криворізькому районі чули вибухи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Олександра Вілкула, окупанти вдарили по території за 10 кілометрів від населеного пунку Лозуватка.

– Район Лозуватки радіус до 10 кілометрів від даного населеного пункту. Найбільш ймовірно "Смерч" або "Торнадо С".Вибухи в повітрі, можливе велике розсіювання касетних боєприпасів! Дивимось під ноги, доглядаємо за дітьми, не беремо в руки блискучі циліндрики! Будь-яка інформація – телефонуємо 101, 102 та 1520, – написав Олександр Вілкул.

Нагадаємо, у ніч на 10 листопада ворог атакував Дніпропетровську область. Як розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, росіяни вдарили по трьох громадах – Марганецькій, Червоногригорівській та Нікопольській. Окупанти били по мирних містах та селах з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії. Унаслідок обстрілу у Нікополі постраждала 80-річна жінка. У місті пошкоджені десять багатоповерхових та приватних будинків, автозаправка, газогін та лінії електропередач. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах