У Дніпрі перевірили якість води зі свердловин: які результати

У Дніпрі перевірили якість води зі свердловин: які результати -

У Дніпрі перевірили якість води зі свердловин: які результати - фото: facebook.com/groups/Levoberezhnyy3

Події
10 листопада 2022 10:16

Спеціалісти перевірили якість води зі свердловин у Дніпрі. Стали відомі результати перевірки.

Як повідомив народний депутат Дмитро Кисилевський, якість води перевіряли на вулицях Міхновського, Усенко та в районі школи №147. За його словами, результати аналізів практично однакові для всього житлового масиву Лівобережнй-3.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хімічний склад – у межах допустимих показників, біологічний – є некритичне перевищення нормативів. Вода віднесена до технічної, але після кип’ятіння її можна використовувати для приготування їжі та пити. Дослідження проводила лабораторія Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Цими трьома колонками вже можна користуватись. Найближчим часом можна буде використовувати ще одну на вулиці Генерала Захарченка.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росіяни вдарили по трьох громадах –Марганецькій, Червоногригорівській та Нікопольській. Окупанти били по мирних містах та селах з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії. Унаслідок обстрілу у Нікополі постраждала 80-річна жінка. Вона отримала медичну допомогу та лікується вдома. У місті пошкоджені десять багатоповерхових та приватних будинків, автозаправка, газогін та лінії електропередач.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах