Як у Дніпрі пройшов перший тиждень опалювального сезону

Як у Дніпрі пройшов перший тиждень опалювального сезону -

Як у Дніпрі пройшов перший тиждень опалювального сезону - фото: dniprorada.gov.ua

Події
08 листопада 2022 17:10

Тиждень тому у Дніпрі почався опалювальний сезон. Напередодні у місті провели великий комплекс робот.

У міській раді розповіли, що, наприклад, у будинку №5 по вулиці Усенка КП "Жилсервіс-14" замінили труби опалення у підвалі, мережі каналізації та водопостачання. На кожному стояку також замінили клапани. При виникненні аварійних ситуацій люди можуть звертатися до КП "Жилсервіс-14" за телефоном: (095)-56-77-100.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водночас систему опалення відремонтували і в житловому будинку ОСББ по вулиці Янтарній, 81, корпус №3. Ремонтні роботи виконали за муніципальною програмою співфінансування. Тут замінили близько 45 метрів труб. Проєкт коштував 200 тисяч гривень, з яких 25% сплатили мешканці, а іншу частину коштів (150 тисяч гривень) виділили з міського бюджету.

Зазначається, що інколи можуть виникати такі ситуації, коли у систему разом з водою потрапляє повітря, що може бути причиною холодних стояків у деяких квартирах. Ця проблема одразу зникає, коли подається теплоносій з вищою температурою, тобто коли на вулиці вже значно прохолодніше.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах