На Дніпропетровщині розшукують зниклу 10-річну дівчинку (оновлено)

На Дніпропетровщині розшукують зниклу 10-річну дівчинку -

На Дніпропетровщині розшукують зниклу 10-річну дівчинку - фото: dp.npu.gov.ua

Події
06 листопада 2022 11:51

У Дніпропетровській області правоохоронці два дні шукають десятирічну Єлизавету Стась.

Оновлено в 16:10: поліцейським вдалося розшукати 10-річну Єлизавету Стась. Дівчинка жертвою злочину або правопорушення не стала. З нею все добре.

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, дівчинка живе у Кам’янському. У п’ятницю, 4-го листопада, близько 18:00 вона пішла на прогулянку, але додому так і не повернулася. Де вона зараз і що з нею – невідомо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Єлизаветі десять років, зростом вона приблизно 140-145 сантиметрів. Дівчинка худорлявої статури, у неї темно-русяве волосся та сіро-блакитні очі. Коли її бачили останній раз, то вона була одягнена в сіру куртку, чорні лосини та чорні кросівки. Мобільного телефону з собою у неї було. Дівчинка може бути разом з десятирічним другом.

Якщо ви знаєте, де може перебувати Єлизавета або бачили її, то прохання звертатися до Кам’янського управління поліції за телефоном: (096) 586 94 41. Також можна телефонувати на спеслінію "102".

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області водій мопеду збив дворічну дівчинку, яка вибігла вночі на дорогу. Батьки дитини у цей момент були неподалік. Постраждалу дівчинку госпіталізували.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах