На Дніпропетровщині у ставку потонув чоловік

На Дніпропетровщині у ставку потонув чоловік -

На Дніпропетровщині у ставку потонув чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
06 листопада 2022 10:32

У Дніпропетровській області в одному зі ставків виявили тіло потонулого 52-річного чоловіка.

У суботу, 5-го липня, близько 15:00 до Службі порятунку звернувся чоловік. Він розповів, що на місцевому ставку у селі Новоолександрівка, що у Синельниківському районі, на поверхні води знаходиться тіло людини. На місце події виїхали рятувальники з міста Синельникове, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіло чоловіка знаходилося на відстані п’яти метрів від берега. Рятувальники на гумовому човні дісталися до потопельника. Тіло чоловіка доправили до берега, де потім передали його правоохоронцям. Загиблим виявився 52-річний місцевий мешканець.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 6-го листопада, російські війська обстріляли Нікопольський район вісім разів. Окупанти вдарили по трьох громадах. З реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії били по містах та селах.

Унаслідок обстрілу у Мирівській громаді пошкоджені близько півдесятка приватних будинків, автомобілі та газогони. Напередодні увечері росіяни поранили дев’ятирічну дівчинку. Наразі вона перебуває у лікарні під наглядом медиків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах