Як минула ніч на 5 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 5 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 5 листопада у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
05 листопада 2022 09:28

Сьогодні вночі, 5 листопада, окупанти знову атакували Нікопольський район "Градами" та важкою артилерією.  

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, росіяни обстріляли Нікопольщину з тимчасово окупованого Енергодару. Під ворожий вогонь потрапили три громади Червоногригорівська, Марганецька та Нікопольська.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

40 ворожих снарядів прилетіло по Нікополю. Там виникло дві пожежі, які вже загасили. Внаслідок обстрілу пошкоджено 15 багатоповерхових та приватних будинків, господарчі споруди та газопровід.

Ворог обстріляв НікопольВорог обстріляв Нікополь - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російські снаряди поцілили і по місцевому ліцею, промисловому та транспортному підприємствах. Там пошкоджені виробничі потужності та майно. На щастя, всюди минулося без загиблих та поранених.  

Також сьогодні вночі військові з повітряного командування "Схід" знищили ще один ворожий "Шахед" у Синельниківському районі.  

В інших районах ніч минула спокійно. 

Нагадаємо, Микола Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області. Він зазначив, що найбільше від ворожих обстрілів страждає Нікопольський район. За кілька місяців постійних атак там зруйновано більш ніж півтисячі багатоповерхівок і близько 1300 приватних будинків. Протягом цього тижня від дій окупантів у районі постраждали троє людей. Ще одна жінка загинула.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах