Троє постраждалих та одна загибла: Лукашук розповів, як минув тиждень на Дніпропетровщині

Троє постраждалих та одна загибла: Лукашук розповів, як минув тиждень на Дніпропетровщині

Троє постраждалих та одна загибла: Лукашук розповів, як минув тиждень на Дніпропетровщині - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
04 листопада 2022 14:00

Окупанти продовжують атакувати Дніпропетровщину з різної зброї. На цьому тижні в області не було жодного спокійного дня. Постраждало троє людей. Ще одна людина загинула.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, найбільше від ворожих обстрілів страждає Нікопольський район. За кілька місяців постійних атак там зруйновано більш ніж півтисячі багатоповерхівок і близько 1300 приватних будинків. Протягом цього тижня від дій окупантів у районі постраждали троє людей. Ще одна жінка загинула.  

Микола Лукашук додав, що від 24 лютого внаслідок ворожих атак у Дніпропетровській області загинуло 159 людей, серед яких шестеро дітей.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також російська армія продовжує бити по області дронами-камікадзе. За цей тиждень кількість таких атак збільшилася. Ворожі БПЛА влучили по промисловим підприємствам та об’єктам енергетичної інфраструктури у Кам’янському районі, Кривому Розі та Павлограді. 21 дрон-камікадзе збили сили ППО. 

У понеділок і четвер росіяни вдарили ракетами по енергетичним об’єктам, промисловому та водному підприємствам. Тому Микола Лукашук вкотре закликав мешканців до тотальної економії електроенергії.  

Він також розповів, що за весь час повномасштабної війни на території піротехніки Дніпропетровщини знищили 6026 одиниць боєприпасів у Дніпропетровській та Херсонській областях.    

Незважаючи на ворожі атаки, в регіоні стало більше переселенців. Станом на сьогоднішній день на Дніпропетровщині проживає 363,5 тисячі ВПО. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах