У Дніпрі рятують подружжя, яке постраждало внаслідок ракетного удару по АЗС

У Дніпрі рятують подружжя, яке постраждало внаслідок ракетного удару по АЗС

У Дніпрі рятують подружжя, яке постраждало внаслідок ракетного удару по АЗС - фото: t.me/suspilnednipro

Події
01 листопада 2022 15:37

25 жовтня у Дніпрі внаслідок ракетного удару по АЗС та вибухової хвилі загинули двоє людей. Ще четверо постраждали. Серед них подружжя Настя й Олексій, які отримали важкі травми. 

Як повідомив директор обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, постраждалим Насті й Олексію по 28 років. Внаслідок вибуху на АЗС їхню машину пошкодили десятки уламків. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Сергія Риженка, чоловік Олексій втрачав багато крові і в цей момент робив усе можливе, щоб допомогти своїй дружині вийти з авто. До приїзду медиків, він підтримував її та закривав рани руками.  

Бригада екстреної медичної допомоги швидко госпіталізувала постраждалих до лікарні імені Мечникова. Чоловік та жінка втратили багато крові та отримали поранення нижніх кінцівок. 

Дружину Настю прооперували двічі. Спочатку торакальний хірург Андрей Снисарь дістав два уламки біля її серця. Потім їй провели тривалі та складні операції на хребці.  

– Весь час в реанімації були поруч, дотягуючись один до одного руками. Вставати поки не можуть, функція нижніх кінцівок, на жаль, дуже постраждала. Восьмирічний син підходить по черзі до мами і до тата, не розуміючи важкість їх стану, сприймаючи все як дитячу гру, – розповів лікар Сергій Риженко.  

Він додав, що на подружжя чекає тривала реабілітація. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах