На Дніпропетровщині чоловік забив жінку молотком та розчленував її тіло

На Дніпропетровщині чоловік забив жінку молотком та розчленував її тіло -

На Дніпропетровщині чоловік забив жінку молотком та розчленував її тіло - фото: dp.npu.gov.ua

Події
01 листопада 2022 13:23

У Павлограді чоловік з особливою жорстокістю вбив 48-річну жінку. У поліції розповіли подробиці події

У ГУ НП у Дніпропетровській області розповіли, що 30 жовтня поліцейські знайшли п’ять поліетиленових пакетів, у яких були фрагменти жіночого тіла. Правоохоронці встановили, що загибла – це 48-річка жінка Миколаївської області. Вони переглянули камери відеоспостереження, встановили її близьких та опитали їх. Як з’ясувалося, останнім часом жінка тісно спілкувалася з 54-річним жителем Павлограда.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області сталося жахливе вбивство -У Дніпропетровській області сталося жахливе вбивство - фото: dp.npu.gov.ua

Поліцейські провели обшук у квартирі чоловіка, де знайшли речові докази. Виявилося, що в середині жовтня жінка була у нього в гостях і там між ними виникла сварка. Чоловік декілька разів вдарив її молотком по голові, а наступного дня побачив, що вона померла. Щоб приховати свій злочин, чоловік розчленував тіло жінки та склав його до пакетів. У той же день на велосипеді вивіз фрагменти тіла до іншого району міста.

Тіло жінки розчленували і склали в пакети -Тіло жінки розчленували і склали в пакети - фото: dp.npu.gov.ua

Чоловіка затримали. Знаряддя злочину та речові докази вилучили – їх направили на експертне дослідження. Вчора, 31 жовтня, слідчі повідомили чоловіку про підозру в умисному вбивстві. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Слідство продовжується.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах