У Дніпрі біля зупинок встановлюють бетонні захисні споруди

У Дніпрі біля зупинок встановлюють бетонні захисні споруди -

У Дніпрі біля зупинок встановлюють бетонні захисні споруди - фото: dniprorada.gov.ua

Події
31 жовтня 2022 15:28

Біля зупинок громадського транспорту у Дніпрі почали встановлювати бетонні захисні споруди. Стало відомо, як вони виглядають.

Представник департаменту транспорту Іван Васючков зауважив, що під час повітряних тривог на зупинках перебуває багато людей. Тому для їхньої безпеки вирішили облаштувати захисні споруди, а саме біля зупинок, де великий пасажиропотік, і тих місць, де немає поруч укриттів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі встановлюють мобільні укриття -У Дніпрі встановлюють мобільні укриття - фото: dniprorada.gov.ua

Усього в Дніпрі встановлять 28 конструкцій. Вони будуть розміщуватися на землі, тому це не сховище, а саме захисна споруда. Одна конструкція складається з 11 секцій і може вмістити до 28 людей. Тут також будуть встановлені лавочки, двері й освітлення. Монтаж однієї споруди потребує два дні.

Захисні споруди встановлюють біля зупинок громадського транспорту -Захисні споруди встановлюють біля зупинок громадського транспорту - фото: dniprorada.gov.ua

У міській раді повідомили, що подібні конструкції пройшли випробування військовими на передових лініях. Згодом для більш естетичного вигляду разом з головним художником Дніпра їх планують прикрасити.

Нагадаємо, що 31 жовтня під час ранкової атаки на Дніпропетровщину окупанти влучили по об’єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. Внаслідок обстрілів є серйозні руйнування. Вже працюють всі необхідні служби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах