У Дніпрі на місяць перекриють рух по проспекту Мануйлівському

У Дніпрі на місяць перекриють рух по проспекту Мануйлівському -

У Дніпрі на місяць перекриють рух по проспекту Мануйлівському - фото: dniprorada.gov.ua

Події
31 жовтня 2022 14:47

У суботу, 5 листопада, у Дніпрі перекриють рух транспорту по проспекту Мануйлівському. Обмеження для автомобільного та громадського транспорту будуть діяти до 2 грудня.

Як повідомили у міській раді, на проспекті планують провести ремонтні роботи – залатати аварійні ями та відремонтувати колектор зливової каналізації.

Комунальники вже почали ремонт дороги, яка проходить: проспект Мануйлівський – вулиця Каруни – вулиця Солончакова – вулиця Вітчизняна – вулиця Передова – шосе Полтавське. Тут замінили вже 1 000 квадратних метрів асфальтового покриття. Ще близько 3 000 мають замінити до кінця листопада. Цю ділянку ремонтують відповідно до розпорядження голови Дніпропетровської ОВА, оскільки дорога суміщена з трасою Н-31.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі ремонтують колектор на проспекті Мануйлівському -У Дніпрі ремонтують колектор на проспекті Мануйлівському - фото: dniprorada.gov.ua

Також на проспекті Мануйлівському ремонтують аварійний колектор зливової каналізації. Його збудували ще за радянських часів і через низьку якість ґрунтів, високий рівень ґрунтових вод та неналежну підготовку основи колектор зазнав деяких пошкоджень та практично не працював. Саме такі пошкодження не давали колектору виконувати свою функцію – відводити воду з Мануйлівського проспекту. Тому наразі комунальники замінюватимуть найбільш понівечену ділянку, аби відновити його роботу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах