Яка погода буде у Дніпрі у листопаді

Яка погода буде у Дніпрі у листопаді -

Яка погода буде у Дніпрі у листопаді - фото: freepik.com

Події
31 жовтня 2022 14:02

Згідно з попереднім прогнозом синоптиків, у листопаді у Дніпрі буде здебільшого похмура та прохолодна погода. Можливі дощі і навіть сніг.

У перший день листопада очікується сонячна погода. Температура повітря буде приблизно 3-9 градусів. У наступні дні синоптики прогнозують дощі – з 2 по 4, з 8 по 10 і 13 листопада. У ці дні також буде хмарно. Потроху почне холоднішати – вночі стовпчики термометрів знижатимуться до позначок у 2-4 градуси. Вдень максимальна температура буде на рівні 11-12 градусів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Третій тиждень листопада порадує дніпрян сонячною погодою. Проте на вулиці буде досить холодно. Вночі прогнозують до 2-3 градусів морозу, а вдень до 3-5 градусів тепла.

У кінці місяця у Дніпро знову повернуться дощі – 26 і 27 листопада. При цьому синоптики попереджають, що 28 і 30 листопада у місті може піти сніг.

Прогноз погоди у Дніпрі на листопад 2022 -Прогноз погоди у Дніпрі на листопад 2022 - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що 31 жовтня під час ранкової атаки на Дніпропетровщину окупанти влучили по об’єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. Внаслідок обстрілів є серйозні руйнування. Вже працюють всі необхідні служби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах