Дві дівчини з Дніпра стали учасницями шоу "Холостяк 12": хто вони

Дві дівчини з Дніпра стали учасницями шоу "Холостяк 12": хто вони

Дві дівчини з Дніпра стали учасницями шоу "Холостяк 12": хто вони - фото: showbiz.24tv.ua

Події
30 жовтня 2022 15:14

В п’ятницю, 28 жовтня, на телеканалі СТБ показали перший випуск реаліті-шоу "Холостяк 12", який зняли ще восени 2021 року. 29 дівчат прийшли поборотися за серце бізнесмена із США Алекса Топольського. Після першої вечірки та знайомства у наступний етап холостяк обрав 18 учасниць. Дві з них мешканки Дніпра.  

24-річна Настя – приватна підприємиця з Дніпра. При знайомстві з Алексом, дівчина розповіла, що їй довелося боротися за своє життя. Вона мала тяжку хворобу – рак і успішно вилікувалася. Також холостячка вирішила не приховувати, шо має маленьку доньку Мілану.  

28-річна Настя із Дніпра стала учасницею "Холостяк - 12"28-річна Настя із Дніпра стала учасницею "Холостяк - 12" - фото: showbiz.24tv.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учасницею проекту "Холостяк 12" стала ще одна дніпрянка – 28-річна Роксолана. Дівчина працює візажистом та мріє розвивати власну справу. Також хоче відкрити власний бізнес у сфері краси, створити сім’ю і мати сильне кохання.  

28-річна Роксолана стала учасницею "Холостяк"28-річна Роксолана стала учасницею "Холостяк" - фото: showbiz.24tv.ua

Знайомство дівчат з холостяком відбулося як зазвичай: на гарній локації та у форматі першої вечірки. Кожна учасниця розповіла про себе та вручила чоловіку подарунок, який може її охарактеризувати. Однак, Алекс Топольський також вирішив здивувати красунь. Він вручив їм браслети та інші подарунки. 

Нагадаємо, що реаліті-шоу "Холостяк 12" відзняли ще восени 2021 року. На екрани телевізорів воно б мало вийти ще весною 2022 року. Через повномасштабне вторгнення Росії, прем'єру відмінили.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах