Яка ситуація у Дніпропетровській області на 30 жовтня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 30 жовтня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 30 жовтня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
30 жовтня 2022 09:33

Сьогодні вночі, 30 жовтня, окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області.  

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, ворог з важкої артилерії накрив місто Нікополь. На щастя, люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Внаслідок обстрілу, у місті пошкоджені 10 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди та газогін.  

Також російськими снарядами пошкоджено місцеве підприємство з вивезення побутових відходів. Там виникла пожежа, яку вже загасили. Крім цього, серйозно постраждали автівки підприємства. 

Наслідки ворожого обстрілу Нікопольського районуНаслідки ворожого обстрілу Нікопольського району - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Пізніше Валентин Резніченко повідомив, що сьогодні зранку, 30 жовтня, окупанти обстріляли Марганецьку громаду. Постраждала 73-річна жінка. Її госпіталізували до лікарні. Також пошкоджені будинки. Всі деталі обстрілу з'ясовуються. 

В інших районах Дніпропетровщини минулося без ворожих атак.  

Нагадаємо, у прифронтовому районі Дніпропетровської області правоохоронці затримали російського агента. Він збирав інформацію про дислокації та переміщення українських військових на території регіону. Як повідомили у Службі безпеки України, серед основних завдань чоловіка було виявлення можливих позицій реактивних систем HIMARS і далекобійних британських гаубиць М777 поблизу лінії фронту. Крім того, він коригував численні ракетні удари по Нікополю, зокрема по об’єктах енергетичної інфраструктури, та "звітував" окупантам про наслідки повітряних атак. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах