Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області -

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
28 жовтня 2022 17:49

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати нові випадки захворювання на коронавірус.

З 21 по 27 жовтня у Дніпропетровській області COVID-19 підтвердили у 2 282 людей. Якщо порівнювати з попереднім тижнем, коли виявили 2 835 випадків, то рівень захворюваності знизився на 19,5%. Про це повідомили у Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на ранок 28 жовтня, в області офіційно зареєстрували 342 127 випадків коронавірусу. Серед захворілих 92,6% – це дорослі, а 7,4% – це діти у віці до 17 років. Померли 9 995 пацієнтів, у яких був підтверджений COVID-19. Побороти недугу вже змогли 327 303 жителів Дніпропетровщини.

Цього тижня було два спалахи коронавірусу у Кривому Розі. Один із них – у місці тимчасового розташування внутрішньо переміщених осіб. Там захворіли 12 людей, у тому числі двоє дітей. Другий – у комунальному закладі дошкільної освіти, де захворіли шість працівників. При проведенні епідеміологічних розслідувань вдалося встановили джерело інфекції (перші захворілі дорослі), а також причини виникнення епідемічних ускладнень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах