Мама в реанімації: у Дніпрі померла 8-річна дівчинка, яка отруїлася грибами

Мама в реанімації: у Дніпрі померла 8-річна дівчинка, яка отруїлася грибами -

Мама в реанімації: у Дніпрі померла 8-річна дівчинка, яка отруїлася грибами - фото умовне: pro-rastushki

Події
27 жовтня 2022 12:01

У Дніпропетровській області мама з восьмирічною донькою отруїлися грибами. Дитина померла у лікарні.

Попередньо відомо, що гриби зібрали у лісопосадці у Криворізькому районі. Жінка з донькою з’їли консервовані гриби, які приготували вдома. Серед них могли бути бліда поганка, повідомляє "Наше місто".

Як розповіла представниця ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області Тетяна Семенова, пацієнти звернулися за допомогою надто пізно. Дівчинку госпіталізували із печінковою недостатністю. Спочатку дитина перебувала у криворізькій лікарні, а потім її перевели у медичний заклад Дніпра. Лікарі боролися за життя дівчинки, однак врятувати її не вдалося. Мама також отруїлася і зараз лежить у реанімації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області, протягом жовтня на Дніпропетровщині зареєстрували п'ять випадків отруєння дикорослими грибами, в результаті чого постраждали шестеро людей, у тому числі троє дітей. Усіх постраждалих госпіталізували. Четверо людей перебували у важкому стані, ще двоє – у середньому.

Пам'ятка, що потрібно робити, щоб не отруїтися грибами -Пам'ятка, що потрібно робити, щоб не отруїтися грибами - фото: dp.dpss.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах