На Дніпропетровщині матір викинула немовля у вигрібну яму

На Дніпропетровщині матір викинула немовля у вигрібну яму -

На Дніпропетровщині матір викинула немовля у вигрібну яму - фото: freepik.com

Події
26 жовтня 2022 11:01

У Кривому Розі багатодітна мати вирішили позбутися новонародженої дитини і викинула її у вигрібну яму. Немовля помітили сусіди.

За попередньою інформацією, вчора вранці, 25 жовтня, жінка народила живу дитину. Потім вона позбулася плаценти, яку викинула в районі КЦРЗ по дорозі на роботу, повідомляють "Свої. Кривий Ріг".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Кривому Розі жінка викинула дитину у вигрібну яму -У Кривому Розі жінка викинула дитину у вигрібну яму - фото: svoi.kr.ua

Новонароджену дівчинку матір скинула у вигрібну яму. Тіло дитини перекотилося до сусідського туалету у приватному секторі. Там сусіди і виявили немовля. На місце події викликали правоохоронців, кінологів з собакою, рятувальників та "швидку допомогу". Рятувальники розібрали туалет, щоб дістати немовля.

Немовля знайшли сусіди -Немовля знайшли сусіди - фото: svoi.kr.ua

Відомо, що у 35-річної жінки це вже сьома дитина. Раніше чотирьох її дітей вже забрала соціальна служба, ще одна дитина померла до цього.

Жінку затримали -Жінку затримали - фото: svoi.kr.ua

Нагадаємо, що нещодавно у Кривому Розі сталося потрійне вбивство. Попередньо відомо, що чоловік зарізав свою дружину з донькою, а потім покінчив з собою. Тіла всіх трьох знайшли у гаражі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах