У Кривому Розі за 15 тисяч доларів переправляли військовозобов'язаних чоловіків за кордон

У Кривому Розі за 15 тисяч доларів переправляли військовозобов'язаних чоловіків за кордон

У Кривому Розі за 15 тисяч доларів переправляли військовозобов'язаних чоловіків за кордон - фото: dp.npu.gov.ua

Події
22 жовтня 2022 16:10

21 жовтня правоохоронці затримали мешканців Кривого Рогу, які виготовляли документи для виїзду за кордон військовозобов’язаним чоловікам.  

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області, зловмисники організували схему продажу дозвільних документів для виїзду з України під час військового стану. За необхідні довідки їм платили 15 тисяч доларів.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

21 жовтня правоохоронці затримали 33-річного та 39-річного чоловіків під час передачі грошей зловмисникам.  

Останнім вручено повідомлення про підозру за частиною 3 статею 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та частиною 3 статею 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, у Дніпропетровській області прокуратура попередила незаконну розтрату із бюджету одного мільйона гривень, який призначався на ремонт доріг.

За інформацією обласної прокуратури, у вересні виконавчий комітет Іларіонівської селищної та підприємець уклали поза конкурсом чотири договори на ремонт доріг у смт Іларіонове. При цьому відсутність конкурентних процедур було безпідставно обґрунтовано нагальною потребою в умовах воєнного стану. У ситуацію своєчасно втрутилися прокурори. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах