У Дніпрі таксист Bolt нав'язував пасажирці проросійські погляди

У Дніпрі таксист Bolt нав'язував пасажирці проросійські погляди

У Дніпрі таксист Bolt нав'язував пасажирці проросійські погляди - фото: taxiservice.com.ua

Події
21 жовтня 2022 12:26

У Дніпрі таксист компанії Bolt має антиукраїнську позицію та під час перевезення клієнтів нав’язує їм свої проросійські погляди. Одна з пасажирок поскаржилась на водія-прихильника "руського миру".  

Відомо, що таксист висловив 19-річній дівчині свою думку про братські народи, "продаж" Криму та мешканців на Заході України, які утискають російськомовних. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook мешканка Дніпра Анна Малієнко.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вона звернулась до Bolt та закликала компанію відреагувати на ситуацію. 

– Bolt у вас там що за "миротворці" працюють? Хто дав право таксисту, який, до речі, не знає історії, виказувати свою нікому непотрібну думку про братські народи, хто "продав" Крим, про бендерівців з Західної України, які ущімляють "рускагаварящих" та інше? Притому зупинившись "пагаваріть" посеред замовленого маршруту! – написала Анна Малієнко.

Мешканка Дніпра поскаржилась на водія компанії BoltМешканка Дніпра поскаржилась на водія компанії Bolt - фото: facebook.com/ankamalienko

Вона додала, що у машині їхала учениця її знайомої, яка на кожен проросійський аргумент таксиста, мала контраргумент. Також Малієнко опублікувала фото водія.  

У Дніпрі водій таксі має проросійські поглядиУ Дніпрі водій таксі має проросійські погляди - фото: facebook.com/ankamalienko

Під постом користувачів дуже обурила така ситуація у замовленому авто. Деякі з них зазначили, що з таксистом має розібратися СБУ.  

Bolt також відреагувала на скаргу мешканки Дніпра. У коментарі адміністрація компанії вибачилася за некоректну поведінку водія та пообіцяла вжити необхідних заходів щодо нього.   

Компанія Bolt відреагувала на ситуаціюКомпанія Bolt відреагувала на ситуацію - скрин коментаря: facebook.com/ankamalienko

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах