Що зараз із водієм та пасажирами автобуса, біля якого у Дніпрі вибухнула ракета

Що зараз із водієм та пасажирами автобуса, біля якого вибухнула ворожа ракета

Що зараз із водієм та пасажирами автобуса, біля якого вибухнула ворожа ракета - фото: adm.dp.gov.ua

Події
20 жовтня 2022 17:31

10 жовтня окупанти завдали масового ракетного удару по Дніпру. Внаслідок ворожої атаки постраждав водій автобусу та пасажири. Ракета вибухнула в декількох метрах від них. Стало відомо, у якому вони стані та як проходить реабілітація.  

62-річний водій Олександр Філонов розповів, як врятувався від уламків та вибухової хвилі. Каже, що після першого вибуху одразу нахилився вниз. Про це повідомляє "Дніпро ТВ". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Бабах… Я повертаю, це секунди, і летить ця цегла. Я нахилився, а вже другого вибуху не бачив. Я по гарячці вискочив, а потім ліг. А хлопці кажуть: "Так у тебе позаду поріз, ребра видно". А я не чув. Ну, воно секунди. Хочу низько вклонитися автобусу, що прийняв на себе весь удар, а я залишився живим, – згадує Олександр Філонов.  

Водій отримав проникаюче осколкове поранення черевної порожнини та осколкове поранення легені. Йому вже зробили операцію.  

В момент ракетного удару в салоні автобуса було ще близько 20 пасажирів. За словами заступниці директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА Тетяни Квітницької, наразі у лікарнях знаходиться сім пацієнтів, шість з яких перебувають у стані середньої важкості. Ще одна людина має більш-менш важкий стан.

В усіх постраждалих спостерігається позитивна динаміка.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах