Дніпро готовий до опалювального сезону: коли планують розпочати

Дніпро готовий до опалювального сезону: коли планують розпочати

Дніпро готовий до опалювального сезону: коли планують розпочати - фото: dniprorada.gov.ua

Події
20 жовтня 2022 14:01

Дніпро готовий до опалювального сезону на 100%. Під час підготовки до подачі тепла у місті модернізували котельні та провели капремонти. Це мінімізує ризики аварій.  

Як повідомили в пресслужбі Дніпровської міської ради, у Дніпрі оновили 36 котлів та встановили пів сотні енергоощадних насосів. Також замінили десятки кілометрів мереж і теплової ізоляції. 

Начальник теплової дільниці Анатолій розповів, що усі зміни – заради економії. Наразі котельні готові забезпечити мешканців міста теплом.

За словами Бориса Філатова, опалювальний сезон планують розпочати на початку листопада.  

– Місто готове до опалювального сезону. Ми провели дуже потужну реконструкцію. І далі інспектуватиму і їздитиму – по кожному мікрорайону і котельні. Ми сподіваємося, що температурний режим, погода, дозволять стартувати опалювальному сезону на початку листопада. Тому що це дуже великі гроші – для бюджету громади і кожної родини, – сказав мер Дніпра.  

Він також закликав мешканців стежити, щоб після старту подання тепла вікна і двері в під’їздах були зачинені. Це дозволить суттєво заощаджувати теплову енергію. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах