Як минула ніч на 20 жовтня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 20 жовтня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 20 жовтня у Дніпропетровській області - фото: military-informant.com

Події
20 жовтня 2022 09:27

Російські війська продовжують обстрілювати територію Дніпропетровської області. Вночі було неспокійно у Криворізькому районі.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, у Криворізькому районі окупанти вдарили по промисловому підприємству та об’єкту енергетичної інфраструктури. Внаслідок обстрілу є серйозні руйнування. На місці працюють усі відповідні служби. Попередньо, ніхто з людей не постраждав.

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, ситуація у Кривому Розі та на Криворізькому напрямку повністю контрольована.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що у Нікопольському районі ніч минула спокійно. Вперше за декілька місяців його не обстрілювали.

В інших районах Дніпропетровської області також минулося без надзвичайних ситуацій і наразі все спокійно. Радіаційний фон не перевищує допустимих показників, розповів керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Нагадаємо, що у зв'язку з частими атаками росіян на українські об'єкти критичної інфраструктури треба дещо економити електроенергію. Так, по всій Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах