Без світла і води залишилася частина Дніпропетровщини

Без світла і води залишилися частина Дніпропетровщини -

Без світла і води залишилися частина Дніпропетровщини - фото: pexels.com

Події
19 жовтня 2022 12:56

Сьогодні вночі, 19-го жовтня, російські війська вдарили ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській області.

Як повідомили у ДТЕК "Дніпровські електромережі", вночі через обстріл було пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, котрий живить Апостолівську та Широківську громади у Криворізькому районі. Місцеві жителі залишилися без світла та частково без водопостачання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики наразі роблять все можливе, щоб забезпечити людей світлом. Аварійні бригади виїхали на місце пошкодження для проведення обстеження та ремонту, щойно отримали дозвіл від рятувальних служб.

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомляв, що внаслідок ракетного удару були серйозні руйнування. Без електроенергії залишилося багато населених пунктів Криворізького району (у Апостолівській, Зеленодольській, Широківській громадах) та мікрорайон Інгулець у Кривому Розі. Внаслідок знеструмлення насосних станцій мікрорайон також залишився без водопостачання. Енергетики та всі необхідні служби з ночі працюють над ліквідацією наслідків ворожого удару.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах