Пільги на навчання та зміни до бюджету: що ухвалили на засіданні виконкому Дніпра

 Пільги на навчання та зміни до бюджету: що ухвалили на засіданні виконкому Дніпра

Пільги на навчання та зміни до бюджету: що ухвалили на засіданні виконкому Дніпра - фото: 24tv.ua

Події
18 жовтня 2022 18:00

Сьогодні, 18 жовтня, у Дніпрі відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. У режимі онлайн члени виконкому попередньо погодили перелік проєктів рішень міської ради. Вони будуть винесені на сесії 19 жовтня.  

Як повідомили у пресслужбі Дніпровської міської ради, члени виконкому погодили зміни до цільового фонду міської ради, низки муніципальних програм, на прийняття у комунальну власність мереж водопостачання та водовідведення.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім того, прийнято рішення про надання пільг на навчання у міських комунальних закладах культури – мистецьких школах. Відтепер там безкоштовно навчатимуться діти військових, які зараз стоять на захисті України, або загиблих військовослужбовців.

Також на засіданні говорили про питання, які стосуються земельних відносин, внесли зміни до міського бюджету та присвоїли адреси низці житлових будинків.  

Виконком затвердив рішення про черговий демонтаж самовільно незаконно встановлених на території міста споруд, огорож, воріт, хвірток. У затвердженому переліку три адреси: вулиця Татарська, 61-Ж; вулиця Троїцька, 13; вулиця Лабораторна, 89. Демонтаж проведе комунальне підприємство "Управління контролю за благоустроєм міста".  
 
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах