Частина жителів Дніпропетровщини залишилася без світла через обстріли

Частина жителів Дніпропетровщини залишилася без світла через обстріли -

Частина жителів Дніпропетровщини залишилася без світла через обстріли - фото: pexels.com

Події
18 жовтня 2022 11:07

Сьогодні, 18-го жовтня, через обстріл окупантів було пошкоджено обладнання однієї з електропідстанцій, яка живить лівий берег Дніпра.

Як повідомили у компанії ДТЕК "Дніпровські електромережі", внаслідок атаки без електрики залишилася значна частина мешканців лівого берега Дніпропетровської області. Аварійні служби готуються до виїзду на місце пошкодження для обстеження та ремонту. Це зможуть зробити, коли енергетики отримають відповідний дозвіл від рятувальних служб. У кожній області розробили план реагування та різні сценарії пошкодження ворогом ключових об’єктів електропостачання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У компанії Yasno також повідомили, що ворог продовжує обстрілювати об’єкти енергетичної інфраструктури та завдає руйнувань. Тому для ліквідації наслідків ушкоджень та збалансування енергосистеми, сьогодні у Дніпрі та області можливі відключення електроенергії.

Жителів Дніпропетровщині закликають обмежити використання енергоємних приладів – бойлерів, пральних машин, обігрівачів, кондиціонерів. Також варто зарядити свої телефони та повербанки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах