На Дніпропетровщині відновили енергопостачання

На Дніпропетровщині відновили енергопостачання -

На Дніпропетровщині відновили енергопостачання - фото: pexels.com

Події
17 жовтня 2022 11:45

У населених пунктах Дніпропетровської області відновили електропостачання після стабілізаційних відключень.

Як повідомили у ДТЕК "Дніпровські електромережі", фахівцям вдалося стабілізувати енергосистему. Протягом години мають відновити електропостачання всіх клієнтів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні зранку російські війська завдали удару по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській області. Тому було запроваджено стабілізаційні відключення електроенергії, щоб зменщити дисбаланс в енергосистемі та щоб уникнути масштабних відключень.

Зранку електропостачання було обмежене в одному районі міста Дніпро (ж/м Парус), у Кривому Розі, частині Кам’янського, Павлограді, Синельниково, Нікополі, частині населених пунктів колишнього Царичанського, Верхньодніпровського, Петропавлівського, Синельниківського, Межівського, Широківського, Нікопольського, Софіївського, П’ятихатського, Апостолівського районів.

Жителів області закликають продовжувати розумно споживати електроенергію – вмикати енергоємні прилади по черзі в пікові години навантаження вранці з 08:00 до 11:00 та ввечері з 18:00 до 23:00.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах